disclaimer
   
 


Copyright © 2010 LSV GBKN

De informatie op deze pagina's is eigendom van de Stichting LSV GBKN. Dit geldt niet voor die informatie die verwijst naar een andere bron en voor het getoonde en via deze site te bestellen kaartmateriaal. Het auteursrecht van het kaartmateriaal berust bij de daarvoor verantwoordelijke producenten en beheerders. Het kopiëren van kaartmateriaal is niet toegestaan, tenzij na vooraf verkregen schriftelijke toestemming. Bronvermelding is ten alle tijde verplicht. De informatie op deze pagina's kan zonder kennisgeving wijzigen. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.

Vragen of opmerkingen met betrekking tot permissies en restricties kunt u sturen naar . Algemene vragen kunt u sturen naar .

De pagina's op deze site zijn gemaakt om iedereen op een juiste wijze te informeren en van dienst te zijn. Ondanks onze controles en gezien het feit dat het internet een onveilig medium is, is het mogelijk dat onjuiste informatie wordt verstrekt. Het LSV GBKN doet er alles aan om downloads virusvrij te houden. Desondanks adviseren wij om alle downloads van deze site te controleren met de meest actuele virusdetectie software.

LSV GBKN kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud van deze site noch voor de juistheid van het getoonde en via deze site bestelde kaartmateriaal.

Meldingen van zaken waarvan u denkt dat ze onverenigbaar zijn met het LSV GBKN beleid kunt u rapporteren aan de . 


 
LSV GBKN | Postbus 1442 | 7301 BR Apeldoorn | Tel 088- 183 33 00| Fax 088- 183 20 73 | e-mail